descrJatzi on australialainen valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Hänen innovatiivinen valokuvaustyylinsä on vahvasti australialaisvaikutteinen, jossa on myös mukana ripaus eurooppalaista sävyä. Jatzin valokuvaustyyli on kehittynyt 20 vuoden aikana erilaisten taiteellisten kokeilujen parissa, työskennellen useille eri asiakkaille ympäri maailmaa.

Jatzi nauttii ja jopa pyrkii monimuotoisuuteen. Hän uskoo tämän pitävän aistit valppaina, ideat tuoreina ja tunteemme stimuloituna.

Jatzi: ”Koska minulla on myös eurooppalaiset juuret, yritän sisällyttää myös sen omaan valokuvaustyyliini sekoittamalla eteläistä pohjoiseen, itäistä läntiseen, sekä konseptuaalista traditionaaliseen: hieman kuten australialaista eurooppalaisella vivahteella!

 

Rakastan monimuotoisuutta. Uskon tämän pitävän aistit valppaina, ideat tuoreina ja aivot stimuloituina.

Confucius sanoo: ”Jos et elä reunalla, viet turhan paljon tilaa”


Voisi sanoa, että tuo on mottoni valokuvauksesta ja grafiikasta puhuttaessa – sen täytyy kommunikoida, sen täytyy olla – REUNALLA!”

Jatzi yhdistää intuitiivista lähestymistapaa fotojournalistiseen, dokumentaariseen valokuvaustyyliin ja pyrkii aina vangitsemaan ihmisen yksilöllisyyden, persoonallisuuden ja kulttuurin perusolemuksen.

Hän työskentelee kaikkien kanssa henkilökohtaisella tasolla. Alasta huolimatta (muoti, kaupallinen, mainonta, glamour, muotokuva) hänen tavoitteenaan on tarkentaa, herättää ja ikuistaa ilmaistakseen mielialoja, tunteita ja intohimoja. Se on perusolemus, jonka hän tahtoo välittää työllään.