descrJatzin design – työt eivät ole monimutkaisia, mutta luovat taiteellisesti tehokkaan vaikutelman. Tämä sama ominaisuus hallitsee hänen designojaan ja kuviaan; hän nauttii voidessaan ammentaa inspiraationsa monimuotoisuudesta / diversiteetistä. Se pitää aistit valppaina, ideat raikkaina ja aivot stimuloituina.

Jatzi sanoo: ”Olen työskennellyt Adoben tuotteita käyttäen jo yli 15 vuotta. Olen esimerkiksi käyttänyt Photoshop – ohjelmaa 5. versiosta saakka, olen ollut digitaalisten ohjelmien parissa sen verran kauan että olen ehtinyt kokeilla työskentelyä alan eri sektorien parissa, kuten mainokset, muoti ja muut vastaavanlaiset suurelle yleisölle suunnatut projektit.

 

Olen ehtinyt huomaamaan yksinkertaisen suunnittelun tärkeyden. Tästä on tullut minulle asia jota tavoittelen asiakkaalle työskennellessäni, vaikuttavan tuloksen aikaansaaminen vangitsemalla alasta tai ihmisestä olennaisen ja muuntamalla tämän yksinkertaiseksi mutta vaikuttavaksi taideteokseksi.”

Jatzin suurin innoituksen lähde on itse elämä. Hankittuun kokemukseen luottaen, kyeten samalla välittämään, ymmärtämään, empatoimaan, innostamaan ja stimuloimaan. Muoti- ja mainosala vaatii kovaa työntekoa, kovaa leikittelyä ja kykyä irrottautua tästä kaikesta ladatakseen akkunsa ja pystyäkseen tekemään saman yhä uudestaan.