descrJatzi är en australiensk fotograf och grafisk designer. Hans innoverande stil att fotografera har ett stark australiensk inflytande med lite europeiska kryddor. Jatzis fotografiska stil har utvecklats under 20 år med artistiska experiment med kunder från olika delar av världen. Jatzi njuter av och finner sitt bästa potential i  mångsidigheten. Han tror på att den håller sinnena alerta, idéerna fräscha och stimulerar  känslorna.

Jatzi säger:
"Eftersom jag också har europeiskt påbrå så försöker jag inkludera detta i min fotografiska stil; genom att blanda syd med norr, öst med väst och begräppsmässigt med traditionellt, australiensk med lite europeiskt!


 

Jag älskar mångsidighet. Jag tror att den håller sinnena alerta, idéerna fräscha och hjärnan stimulerad.

Confucius sade: "if you don't live on the edge you take too much space" (fritt översatt: om du inte lever på spetsen tar du för mycket plats)

Man kan säga att det är mitt motto när det gäller fotografering och grafik, det måste kommunicera, det måste vara -på egget"

Jatzi kombinerar intuitivet med foto-journalistiska fakta då han fotograferar, han vill alltid fånga objektets själ, individualitet, personlighet och kultur.

Han arbetar med sina kunder på en personlig nivå. Oberoende av branchen; mode, kommersiell, reklam, eller glamour och porträtt, är målet att definiera, framhäva och fånga ögonblicket för att uttrycka känslor, stämning och passion. Det är vad han vill framföra via sin konst.